top of page

Blog 2024

Na de enthousiaste reacties over het eerste nestje van Indy, hebben we besloten om nogmaals voor een nestje van Indy te gaan. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en kijken we met trots en veel plezier terug op het eerste nestje waar 7 prachtige pups uit zijn geboren. Stuk voor stuk lieve en sociale kooikerhondjes.


Gebruik makend van Fit2Breed, ZooEasy en andere informatie(bronnen) vanuit de Vereniging het Nederlandse Kooikerhondje, zijn we op zoek gegaan naar een dekreu. Daarbij viel ons oog op Liske’s Vygo-Zazu v.d. Kytomba.


Na een kennismaking met Zazu op 7 januari 2024 wisten we het zeker. We gaan voor een nestje van Indy met Zazu. Het was een mooie “eerste date”.
Vervolgens was het wachten op de loopsheid van Indy. Op 20 februari was het zover. Na 2 progesteronbepalingen kregen we groen licht en is Indy op 3 en 4 maart bij Zazu geweest. Beide dagen kwam een dekking tot stand.


Op 3 maart zagen we 2 “verliefde” honden. En een prachtig spel voorafgaand aan de dekking.Op 4 maart spatte de liefde er nog steeds vanaf.Nu is het wachten op de echo die we begin april laten maken…

243 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page