top of page
Over de blog
 
De eerste weblog van 2024 staat online! 
Houd deze pagina in de gaten voor alle updates van Het Goois Forest
E36A8283 dekking 4 mrt.JPG

Nestje verwacht in 2024

Indy's tweede nestje

Na een mooi eerste nestje van 7 pups in 2022, gaan we nu voor het tweede nestje van Indy. De voorbereidingen zijn gestart. 

Op 3 januari, heeft Indy het ECVO (oog)onderzoek gehad dat iedere 2 jaar verplicht moet worden afgenomen. De uitslag was goed. Daarmee voldoet Indy aan alle eisen van het fokreglement die gesteld worden door de Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje, waar wij ook op de officiële fokkerslijst staan geregistreerd. Ook staan wij ingeschreven bij de Raad van Beheer.

Indy is een lieve en zeer sociale hond. Deze karakterlijn willen we graag doorzetten naar volgende generaties. We hebben dan ook weer een lieve, sociale en gezonde reu op het oog, die voldoet aan alle vereisten van het fokreglement. We verwachten dat het nestje in de tweede helft van april 2024 zal worden geboren.

Mocht u interesse hebben in een pup uit dit nestje, dan horen wij het graag. We maken dan graag een afspraak voor een nadere kennismaking. Hierbij kunt u ook kennis maken met Indy en kunnen we vragen van uw kant beantwoorden.

bottom of page